Miten ohjelmia tallennetaan?

Posted by | No Tags | | Comments Off on Miten ohjelmia tallennetaan?

Sovelluksessa on useita näkymiä, jotka näyttävät tulevia ohjelmia seuraavan viikon ajalta. Näitä näkymiä ovat “Ohjelmaopas”, “Kategoriat”, ja “Etsi”. Voit etsiä mielenkiintoista tallennettavaa kaikista näistä näkymistä, ja tallentaa haluamasi ohjelmat painamalla nauhurikuvaketta niin että se muuttuu punaiseksi. Kun merkitset ohjelmia tallennettavaksi, ne tallennetaan sinulle verkkopalveluumme jossa on sinulle 4000 tuntia tallennustilaa.

Huomaa että sovellus tarjoaa myös jatkuvan tallennuksen mahdollisuuden valitsemillesi ohjelmille. Avaa ensin haluttu ohjelma jotta näet ohjelman tiedot (esim. ohjelmakuvaus), ja merkitse tämän jälkeen ohjelma tallennettavaksi painamalla nauhurikuvaketta niin että se muuttuu punaiseksi. Tämän jälkeen ruudun alaosaan ilmestyy “Jatkuva tallennus”-kytkin. Käännä tämä kytkin nyt päälle. Tämän jälkeen kaikki samannimiset ohjelmat tallennetaan sinulle automaattisesti!

Jatkuvassa tallennuksessa on myös mukana automatiikkaa. Jos esimerkiksi valitset jatkuvaan tallennukseen ohjelman joka alkaa nimellä “Elokuva: “, niin kaikki “Elokuva: “-alkuiset ohjelmat tallennetaan sinulle.

Hieman sen jälkeen kun ohjelmat ovat päättyneet televisiossa, ne ilmestyvät päävalikon “Tallenteet”-näkymään.


No Comments

Comments are closed.