Mikä on helpoin tapa poistaa tallenteita kun 4000 tuntia on tulossa täyteen? Täytyykö minun poistaa tallenteita yksitellen?

Posted by | No Tags | | Comments Off on Mikä on helpoin tapa poistaa tallenteita kun 4000 tuntia on tulossa täyteen? Täytyykö minun poistaa tallenteita yksitellen?

Kokonaisten tallennekansioiden poistaminen onnistuu iOS:ssa helposti “pyyhkäisemällä” kansiota oikealta vasemmalle tallenneryhmän yli. Tämän jälkeen kansion päälle tulee punainen “Poista”-ikoni, jota painamalla koko kansio poistuu. Sama toiminto löytyy Androidista ja WP:stä, mutta näillä laitteilla kansiota tulee painaa tallennenäkymässä hieman tavallista pidempään, jolloin sinulta kysytään poistetaanko koko kansio.

Kun avaat jonkun tallenneryhmän, voit myös valita yksittäisiä ohjelmia poistettavaksi valitsemalla “Muokkaa”. Kyseisen valinnan takana on myös helppokäyttötoiminnot esimerkiksi kaikkien tallenteiden valitsemiseksi, ja kokeellinen toiminto myös ohjelmauusintojen automaattiseen etsimiseen. Uusintojen etsiminen toimii oikein kuitenkin vain jos jokaisella ohjelman jaksolla on eriävä ohjelmakuvaus. Kaikilla ohjelmilla näin ei ole.


No Comments

Comments are closed.