FAQ

Yleisiä kysymyksiä

Näillä sivuilla tarjotaan käyttöopas booxTV-palveluun. Suosittelemme käyttöoppaan lukemista. Voit myös olla meihin yhteydessä niin halutessasi. Voit myös tykätä meistä Facebookissa, jolloin saat automaattisesti tietoa uusista ominaisuuksista.

booxTV-sovellus on ladattavissa mobiililaitteisiin vain suomalaisesta sovelluskaupasta (Apple Store, Google Play). Jos sinulla on pääsy suomalaiseen sovelluskauppaan, voit ladata sovelluksen laitteeseesi ja rekisteröityä palveluun. Tämän jälkeen ohjelmien tallentaminen ja tallenteiden katsominen toimii myös ulkomailta käsin alempana mainituin varauksin. Suorat lähetykset eivät näy EU:n ulkopuolelta.

Rekisteröityminen palveluun verkkoselaimen kautta (https://webui.booxtv.fi/html5/) onnistuu vain Suomesta.

Pyydämme huomioimaan, että BooxTV on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi vain Suomessa. Emme pysty takaamaan BooxTV:n toimintaa käytettäessä ulkomaisia verkkoyhteyksiä.

booxTV siirtää huomattavia datamääriä. Jos käytät booxTV:tä 3G-yhteyden kautta, sinulla tulee olla kiinteähintainen datasiirtosopimus. Tällöin maksat datasiirrosta vain kiinteän kuukausihinnan, riippumatta siitä paljonko siirrät dataa.

booxTV toimii langattoman lähiverkon (WLAN) ja 3G-yhteyden kautta.
Verkkoyhteyden nopeuden on oltava vähintään 2mbit/s.
Voit mitata verkkoyhteyden latausnopeuden (download) esim. sovelluskaupoista saatavalla ilmaisella Speedtest.net-sovelluksella.

Apple-laitteet: iPhone,  iPad.  Käyttöjärjestelmäversio vähintään iOS 10
Android puhelimet ja tabletit, joissa on vähintään käyttöjärjestelmäversio 6

booxTV on verkossa toimiva televisio-ohjelmien tallennuspalvelu. Voit tallentaa ohjelmia palvelun sisältämiltä Suomessa lähetettäviltä ilmaiskanavilta (free-to-air), ja katsoa tallenteet sinulle sopivana ajankohtana. booxTV tarjoaa myös suoria lähetyksiä joiltakin kanavilta.
booxTV:n avulla voit tallentaa haluamasi ohjelmat verkkopalveluumme, jolloin voit katsoa nämä tallennetut ohjelmat myöhemmin millä tahansa laitteella jossa on booxTV asennettuna.

Load More