FAQ

Ohjeita booxTV:een käyttöön

Kun uusi sovellusversio ilmestyy, ilmoitamme päivityksestä viestillä sovelluksen käynnistyksessä. Näin voit helposti hyväksyä uuden sovelluspäivityksen.

Kyllä toimii. Varmista, että sinulla on Wi-Fi -toiminto kytkettynä päälle, ja yhdistä laitteesi samaan Wi-Fi -verkkoon, jossa Chromecast on.
Aloita käyttäminen seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Valitse tallenne normaaliin tapaan BooxTV:stä
2. Paina kaukosäädin-painiketta

3. Ensimmäisellä käyttökerralla tai jos olet käyttänyt jotain muuta näyttöä saat Chromecast -näytön valittua näin:
Valitse Näytöt ja listalta oma Chromecastisi
Huomaa mikäli Chromecastisi ei näy listalla, varmista, että laitteesi ovat samassa Wi-Fi -verkossa.

4. Käytä kaukosäätimen painikkeita tallenteen toiston ohjaamiseen.

Kyllä voit. Kaikki tallentamasi ohjelmat on merkitty käyttäjätunnuksellesi. Mistä tahansa booxTV:llä varustetusta laitteesta kirjaudutkin sisään käyttäjätunnuksellasi, samat ohjelmat ovat katsottavissasi.

Kyllä toimii. Kun aloitat tallenteen toiston booxTV:ssä, voit siirtää toiston samassa verkossa olevaan AppleTV:en.

Voit kyllä. Kun katsot jotain ohjelmaa, booxTV muistaa mihin kohtaan pysäytit ohjelman ja osaa jatkaa samasta kohdasta kun jatkat katselua. Sovellus myös näyttää listanäkymässä edellisen pysäytyskohdan.

Jos käytät palvelua usealla laitteella, niin voit jatkaa katselua myös siitä kohdasta johon pysäytit toiston edellisellä laitteellasi.

Kokonaisten tallennekansioiden poistaminen onnistuu iOS:ssa helposti “pyyhkäisemällä” kansiota oikealta vasemmalle tallenneryhmän yli. Tämän jälkeen kansion päälle tulee punainen “Poista”-ikoni, jota painamalla koko kansio poistuu. Sama toiminto löytyy Androidista ja WP:stä, mutta näillä laitteilla kansiota tulee painaa tallennenäkymässä hieman tavallista pidempään, jolloin sinulta kysytään poistetaanko koko kansio.

Kun avaat jonkun tallenneryhmän, voit myös valita yksittäisiä ohjelmia poistettavaksi valitsemalla “Muokkaa”. Kyseisen valinnan takana on myös helppokäyttötoiminnot esimerkiksi kaikkien tallenteiden valitsemiseksi, ja kokeellinen toiminto myös ohjelmauusintojen automaattiseen etsimiseen. Uusintojen etsiminen toimii oikein kuitenkin vain jos jokaisella ohjelman jaksolla on eriävä ohjelmakuvaus. Kaikilla ohjelmilla näin ei ole.

Kaikki tallentamasi ohjelmat pysyvät palvelussa kahden vuoden ajan. Jos lisenssisi on kuitenkin vanhentuneessa tilassa kolme kuukautta, niin tallenteet poistuvat automaattisesti käyttäjätunnukseltasi.

Sinulla on 4000 tuntia tallennustilaa palvelussamme. Vapaana olevan tallennustilan sekä palvelussa että laitteessa näet ”Käyttäjän tiedot”-näkymässä.

Jos merkitset ohjelman tallennettavaksi niin että nauhurikuvake muuttuu punaiseksi, niin ohjelma tallennetaan sinulle verkkopalveluumme. Nämä palvelussa olevat tallenteet ovat nähtävillä sovelluksen Tallenteet-näkymässä.

Päävalikosta näet sinulle tallennetut ohjelmat jotka ovat valmiita katsottavaksesi. Tallennetut ohjelmat on automaattisesti ryhmitelty ohjelman nimen mukaan.

Tallenteet valmistuvat nähtäville hieman sen jälkeen kun ohjelman lähetys on päättynyt televisiossa. Tallenteen valmistuminen kestää yleensä maksimissaan puolet ohjelman kestosta, mutta tallenteet valmistuvat yleensä nopeamminkin.

Avaa haluamasi ohjelma, ja paina Play-nappia jolloin ohjelman toisto palvelusta alkaa.

   

Omat Tallenteet-näkymän yläosassa on myös ”Tulevat tallennukset”-alinäkymä. Kyseisessä näkymässä näet kaikki tulevat ohjelmat jotka olet merkinnyt tallennettaviksi tulevan viikon ajalta. Nämä kaikki ohjelmat siis tallennetaan sinulle.

Huomaa että Tallenteet-näkymä tarjoaa myös kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten ohjelmien haku-toiminnon, ja voit myös listata näkymässä pelkästään kaikki laitteeseen ladatut ohjelmat.

Sovelluksessa on useita näkymiä, jotka näyttävät tulevia ohjelmia seuraavan viikon ajalta. Näitä näkymiä ovat “Ohjelmaopas”, “Kategoriat”, ja “Etsi”. Voit etsiä mielenkiintoista tallennettavaa kaikista näistä näkymistä, ja tallentaa haluamasi ohjelmat painamalla nauhurikuvaketta niin että se muuttuu punaiseksi. Kun merkitset ohjelmia tallennettavaksi, ne tallennetaan sinulle verkkopalveluumme jossa on sinulle 4000 tuntia tallennustilaa.

Huomaa että sovellus tarjoaa myös jatkuvan tallennuksen mahdollisuuden valitsemillesi ohjelmille. Avaa ensin haluttu ohjelma jotta näet ohjelman tiedot (esim. ohjelmakuvaus), ja merkitse tämän jälkeen ohjelma tallennettavaksi painamalla nauhurikuvaketta niin että se muuttuu punaiseksi. Tämän jälkeen ruudun alaosaan ilmestyy “Jatkuva tallennus”-kytkin. Käännä tämä kytkin nyt päälle. Tämän jälkeen kaikki samannimiset ohjelmat tallennetaan sinulle automaattisesti!

Jatkuvassa tallennuksessa on myös mukana automatiikkaa. Jos esimerkiksi valitset jatkuvaan tallennukseen ohjelman joka alkaa nimellä “Elokuva: “, niin kaikki “Elokuva: “-alkuiset ohjelmat tallennetaan sinulle.

Hieman sen jälkeen kun ohjelmat ovat päättyneet televisiossa, ne ilmestyvät päävalikon “Tallenteet”-näkymään.

Avaa booxTV:n päävalikolta ”Suorat lähetykset”-näkymä. Kyseisessä näkymässä näet Ylen kanavat suorakatselua varten. Paina haluamaasi kanavaa, jolloin suora lähetys alkaa.

booxTV toimii Apple-, Android, ja Windows Phone-laitteissa, sekä tietokoneella osoitteessa https://webui.booxtv.fi/html5/. Puhelimeen tai tabletiin voit ladata booxTV-sovelluksen joko Applen, Googlen, tai Windows- sovelluskaupasta etsimällä niistä sovellusta ”booxTV”-hakusanalla. Asenna hausta löytyvä sovellus laitteeseesi. Vaihtoehtoisesti voit mennä laitteellasi osoitteeseen https://booxtv.booxmedia.com/#tuetut-laitteet joka ohjaa sinut suoraan lataussivulle.

Käynnistä sitten asentamasi sovellus ja avaa ”Käyttäjän tiedot”-näkymä. Luo käyttäjätunnus palveluun (valitsemalla ”Luo uusi tunnus”), jolloin sovellus kysyy sinulta sähköpostiosoitteen ja salasanan. Jos luot käyttäjätunnuksen ensimmäistä kertaa mobiilisovelluksen kautta niin saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Huomaa, että jos käytät tietokonetta rekisteröinnin yhteydessä, emme valitettavasti pysty sitä kautta antamaan ilmaista kokeilujaksoa.

Tämän jälkeen voit aloittaa suorien lähetysten katsomisen tai ohjelmien tallentamisen!

Load More