FAQ

Lisenssit

Jos olet ostanut tilauksen iTunes-tilisi kautta, sinun pitää vaihtaa luottokorttitietosi iTunes-tilisi asetuksiin. Esimerkiksi iPhonessa ja iPadissa kyseiset asetukset löytyvät kun avaat laitteen Asetukset, ja sieltä “iTunes & App Store”. Kyseisestä paikasta pääset hallitsemaan iTunes-tiliisi kytketyn luottokortin tietoja.

Jos olet ostanut tilauksen luottokortilla suoraan meiltä, sinun pitää peruuttaa vanhalla luottokortillasi oleva tilaus. Kun tilaus on vanhentumassa, niin osta se normaalisti uudestaan uudella kortillasi. Jos tilaus pääsisi hetkellisesti vanhenemaan, niin tallenteesi kyllä säilyvät ja jo tallennukseen merkittyjen ohjelmien tallentaminen jatkuu.

Category: Lisenssit

Maksuvälineenä voi käyttää iTunes-tunnusta (Apple-laitteet), luottokorttia, Visa Electronia, tai tekstiviestimaksua.

Voit ostaa lisenssin booxTV-mobiilisovelluksen ”Käyttäjän tiedot”-näkymästä valitsemalla ”Osta lisenssi”.

Mobiilisovellusten lisäksi voit ostaa lisenssejä palveluun selainkäyttöliittymästämme https://webui.booxtv.fi/html5/#/account

Category: Lisenssit

Maksuvälineenä voi käyttää iTunes-tunnusta (Apple-laitteet), luottokorttia, Visa Electronia, tai tekstiviestimaksua.

Huomaa kuitenkin että erityisesti Visa Electronissa voi olla rajoitus päällä verkkomaksamiseen liittyen. Jos maksussa on ongelmia, niin tarkista onko kortilla rajoituksia verkkomaksamiseen liittyen ja poista rajoitukset esimerkiksi verkkopankin kautta.

Pyydämme myös huomioimaan, että tekstiviestitilaukset eivät onnistu ulkomailta käsin.

Category: Lisenssit

Apple-laitteesta iTunesin kautta ostetun kestotilauksen peruutus:

Jatkuvat tilaukset tehdään Applelta iTunes-tunnuksella, joten sinun tulee perua tilaus henkilökohtaisesti. Voit perua tilauksen joko iTunesissa, tai suoraan laitteessa menemällä ‘Asetukset -> iTunes & App Stores -> AppleID -> Näytä AppleID (tässä anna iTunes-salasanasi) -> Tilaukset / Hallitse -> Uusiutumisvaihtoehdot -> Automaattinen uusiminen -> OFF’

Linkki Applen ohjeisiin: https://support.apple.com/fi-fi/HT202039

Luottokortilla ostetun kestotilauksen peruutus (muut kuin Apple-laitteet):

Voit peruuttaa jatkuvan tilauksen booxTV:n selainkäyttöliittymästä: https://webui.booxtv.fi/html5/. Kirjaudu sisään booxTV-käyttäjätunnuksellasi. Tilauksen voi peruuttaa menemällä “Oma tili” -> “Lisenssitiedot” -> “Hallinnoi tilauksia”.

Tekstiviestillä ostetun tilauksen peruutus:

Lähetä tekstiviesti “BOOXTV SULJE” numeroon 17234. Nämä ohjeet tulevat sinulle myös vastausviestissä kun tilaat booxTV-palvelun tekstiviestillä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä käyttäjätukeemme https://booxtv.booxmedia.com/ota-yhteytta/

Category: Lisenssit

Joka kuukausi automaattisesti uusiutuva kestotilaus maksaa luottokortilla ostettuna 4.99€ / kk tai tekstiviestillä ostettuna 6€ / kk. Tilauksen voi perua helposti menossa olevan kuukausijakson loppuun, joten palvelu ei edellytä pitkää sitoutumista.

Kuukauden kertalisenssi palveluun maksaa 9.99€/kk.

Category: Lisenssit

Kun luot käyttäjätunnuksen ensimmäistä kertaa mobiili- tai tablet-sovelluksen kautta niin saat 30 päivää ilmaista kokeiluaikaa. Huomaa, että jos käytät tietokonetta rekisteröinnin yhteydessä, emme valitettavasti pysty sitä kautta antamaan ilmaista kokeilujaksoa.

Kun kokeiluaika (tai maksullinen lisenssi) päättyy, uusien ohjelmien tallentaminen tai palveluun tallennettujen ohjelmien katsominen ei ole enää mahdollista ellei lisenssiä uusita. Säilytämme käyttäjän tallenteita kuitenkin palvelussa kolmen kuukauden ajan vaikka lisenssi olisi vanhentuneena, eli lisenssi on mahdollista katkaista hetkeksi ilman tallenteiden menetystä.

Jos hankit sovelluksen kokeilukäyttöön, se ei sido sinua mihinkään. Sinua ei aleta automaattisesti laskuttamaan kun aika päättyy, vaan sovelluksen toiminta vain lakkaa ellet osta lisenssiä.

Category: Lisenssit

Load More