Record and watch your
favorite TV channels

Watch for free for 30 days

 • Free for 30 days, after that only 4,99€ each month for a year
 • AVA logo
 • Fox logo
 • BBC Earth logo
 • YLE logo
 • YLE 2 logo
 • Paramount logo
Mobile mockup

4000 hours of recording, available just for you

You can record your favorite show, or your favorite movies, accessible for you from anywhere in the world.

Mockup with video

An immense Video
on Demand library

With the best of original movies and series from the past 50 years, there is always something available for you. Binge watch cinema favorites right from home.

Check out BooxTV library

 our movies

Watch your favorite
channels live, anytime

Watch and access over 10 different channels. Don't worry about missing your favorite TV shows, just record and watch at your own convenience.

Watch on all your devices
anywhere and anytime

We support Android, iOS, web, Smart TV and apple TV, so you can use your favorite device to watch the best shows and movies Finland has to offer.

Watch all devices

What are you waiting for?

Watch for free for 30 days

Frequently asked questions

 • Mistä voin ostaa booxTV-lisenssin?

  Maksuvälineenä voi käyttää iTunes-tunnusta (Apple-laitteet), luottokorttia, Visa Electronia, tai tekstiviestimaksua.

  Voit ostaa lisenssin booxTV-mobiilisovelluksen ”Käyttäjän tiedot”-näkymästä valitsemalla ”Osta lisenssi”.

  Mobiilisovellusten lisäksi voit ostaa lisenssejä palveluun selainkäyttöliittymästämme https://webui.booxtv.fi/html5/#/account

 • Luottokorttitietoni ovat vaihtuneet. miten voin vaihtaa luottokorttitietoni booxtv-palvelun kestotilaukseen?

  Jos olet ostanut tilauksen iTunes-tilisi kautta, sinun pitää vaihtaa luottokorttitietosi iTunes-tilisi asetuksiin. Esimerkiksi iPhonessa ja iPadissa kyseiset asetukset löytyvät kun avaat laitteen Asetukset, ja sieltä “iTunes & App Store”. Kyseisestä paikasta pääset hallitsemaan iTunes-tiliisi kytketyn luottokortin tietoja.

  Jos olet ostanut tilauksen luottokortilla suoraan meiltä, sinun pitää peruuttaa vanhalla luottokortillasi oleva tilaus. Kun tilaus on vanhentumassa, niin osta se normaalisti uudestaan uudella kortillasi. Jos tilaus pääsisi hetkellisesti vanhenemaan, niin tallenteesi kyllä säilyvät ja jo tallennukseen merkittyjen ohjelmien tallentaminen jatkuu.

 • Toimiiko booxTV ulkomailla?

  booxTV-sovellus on ladattavissa mobiililaitteisiin vain suomalaisesta sovelluskaupasta (Apple Store, Google Play). Jos sinulla on pääsy suomalaiseen sovelluskauppaan, voit ladata sovelluksen laitteeseesi ja rekisteröityä palveluun. Tämän jälkeen ohjelmien tallentaminen ja tallenteiden katsominen toimii myös ulkomailta käsin alempana mainituin varauksin. Suorat lähetykset eivät näy EU:n ulkopuolelta.

  Rekisteröityminen palveluun verkkoselaimen kautta (https://webui.booxtv.fi/web/) onnistuu vain Suomesta.

  Pyydämme huomioimaan, että BooxTV on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi vain Suomessa. Emme pysty takaamaan BooxTV:n toimintaa käytettäessä ulkomaisia verkkoyhteyksiä.

 • Mikä on booxTV?

  BooxTV on verkossa toimiva televisio-ohjelmien tallennuspalvelu. Voit tallentaa ohjelmia palvelun sisältämiltä Suomessa lähetettäviltä ilmaiskanavilta (free-to-air), ja katsoa tallenteet sinulle sopivana ajankohtana. booxTV tarjoaa myös suoria lähetyksiä joiltakin kanavilta.

  BooxTV:n avulla voit tallentaa haluamasi ohjelmat verkkopalveluumme, jolloin voit katsoa nämä tallennetut ohjelmat myöhemmin millä tahansa laitteella jossa on booxTV asennettuna.

 • Millä laitteilla booxTV toimii?

  Apple-laitteet: iPhone, iPad. Käyttöjärjestelmäversio vähintään iOS 10.

  Android puhelimet ja tabletit, joissa on vähintään käyttöjärjestelmäversio 6